Американският YouTube блогър - Рич Беноа, които се е специализирал в реставрацията на автомобили, се

...
Американският YouTube блогър - Рич Беноа, които се е специализирал в реставрацията на автомобили, се
Коментари Харесай

Американец изсуши подгизналото си Ауди с ориз

Американският YouTube блогър - Рич Беноа, които се е специализирал в реставрацията на коли, се опита да възвърне автомобила Audi e-tron, потърпевшо от следствията от вихър. За да изсуши електрическата кола, американецът е употребявал повече от 1900 кг ориз, оповестява The Drive.

Повреденото от морска вода електрическо Audi има пробег от едвам 4100 км, като беше закупено от блогъра на аукциона Copart, който е профилиран в продажбата развалени коли. Колата не можеше да се движи на личен ход, тъй като цялата електрическа система е повредена.

За да изсъхне, електромобилът беше сложена в особено направена кутия, която е цялостна с ориз с изминал период на валидност. За да се попречи на ориза да всмуква влага от околния въздух, машината трябваше да бъде херметически затворена с водоустойчиво покривало.

Няколко дни по-късно зрънцата ориз бяха отстранени и това оказа помощ за запалването и пускане на колата. Това обаче не значи, че автомобилът е кадърен за каране, защото приборният му панел продължава да демонстрира голям брой кодове за неточности, показващи неизправности.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР